Nyttig Kesellafruktsallad

Tärna/klyv eller skiva frukten du tycker om.
T.ex. jordgubbar, kiwi, äpple, apelsin, mango, banan.

1 burk mager kesella, juice (vi använde Brämhults jordgubb), och 1 msk vaniljsocker.
Rör ihop och vänd ner frukten och ät med lightglass.

Kommentarer
Postat av: Carro
Tack! vilken fin blogg du har, själv är min under renovering hehe.. :)
Postat av: carro
verkligen? :) skönt att få allt nerskrivet :) så man kan blicka tillbaka och se vad man gjort :) kram på dig!
Postat av: Nina
tack va gullig du är :D
Postat av: Johanna
Åh tack då ska jag länka dig!! =)
Vad god kesellafruktsalladen ser ut!!
Den måste jag också göra. *mums*
Rikigt bra att läsa din blogg om du ska fortsätta att visa goda recept!! ;)
Postat av: carro
tack så mycket! :)
Postat av: Martina
Lät gott det där! Måste jag komma ihåg att testa:-)
Trackback